Wie is Peter?

Mijn naam is Peter van den Borne. Het werken met hout heeft me altijd aangetrokken, maar hoe gaat het? Je doet het goed op school en belandt op de universiteit, in mijn geval de TU Delft waarna ik  vele jaren met plezier bij Fokker heb gewerkt. Inmiddels ben ik alweer even lang werkzaam als project en portfolio management consultant in de ICT.

Maar toch, omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan ben ik in 2011 voorzichtig begonnen aan mijn meubelmakerscarriere. Na voltooiing van het Praktisch Leerjaar Meubelmaken bij De Schrijn in 2012 ben ik tenslotte in 2013 gestart met mijn eigen meubelatelier als 2e beroep. Meubelmaken verschaft me de nodige afwisseling en geeft me altijd veel voldoening. Ik beschik over een klein atelier in huis en een extra werkplaats voor het zwaardere machinewerk.

Ik ben gelukkig getrouwd en vader van 4 inmiddels volwassen kinderen. Mijn andere hobbies zijn zingen en tennissen.